Beeldig!

Hallo luitjes en luitinnen!

Geen idee of dat een woord is. Maakt ook niet uit. Ik heb het in een eerder blog al eens gehad over de kledingstijl van sommige mensen. Vandaag ga ik hier mee verder. Jeeh! Ik kan weer zeuren!

Kijk ik heb een kleine broek

Wat ik tegenwoordig vaak zie is dat meisjes hun broekspijpen omslaan. Het erge is dat die broek al kort was maar nu is het helemaal half water op Scheveningen. Wat ik denk dat die mensen denken als ze die broek ’s ochtends uit hun kast halen is: “Deze broek is me eigenlijk te klein maar als ik de broekspijpen omvouw zal het wel ‘leuk’ staan”. Jaja, echt hartstikke mooi

Ik zal niet vervelend doen door alleen over meisjes te zeuren. Jongens kunnen er ook wat van. Soms zie je jongens op de grond zitten tegen de muur aan. Heftig. Hun broek komt dan 20 cm boven hun schoenen uit. Ziet er niet uit. Maar als ze staan is de broek net lang genoeg. Alsjeblieft man, koop een nieuwe broek. Je bent toch geen vluchteling die geen kleren bij zich heeft!

Vluchtelingenhumor

Ik heb net het woord vluchteling genoemd. Op dat moment schoot me een hele goede grap te binnen. Wat is het verschil tussen een vluchteling en het Nederlands elftal? Vluchtelingen halen Frankrijk wel! Voor de mensen die dit niet snappen: Het EK voetbal waar Nederland waarschijnlijk niet heen gaat wordt in Frankrijk gehouden.

Vies

Weer terug naar het uiterlijk van mensen. Iets wat ik echt lelijk vind zijn jongens met lang haar. Ik vind dat zo vies. Echt heel vies. Gatver. Iewl. Ik stel me aan xd. Lang haar is sowieso vies. Dan wil je vriendin knuffelen en dan krijg je zo’n bak haar in je gezicht. Top! Helemaal mooi! Bij vrouwen is het over het alge,een niet lelijk maar wel vies om het in je gezicht te krijgen.

Tip van de dag: Als je dik bent moet je geen strakke kleren aandoen.

Doeiiiiii
Lekkerzeuren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s